Trends

Kerstpakket ideeën: het mooiste geschenk voor jouw personeel

Het kerstgeschenk is iets waar medewerkers vaak al een tijdlang naar uitkijken. Een moment van waardering waarmee zij opnieuw gezellige feestdagen tegemoet kunnen treden. Met de kerstpakket ideeën van Koornneef geef je jouw medewerkers producten van de mooiste merken. Denk bijvoorbeeld aan audioapparatuur van onder meer JBL en Sony voor muziekliefhebbers, de leukste woonartikelen van Gusta en Senza en de mooiste keukenproducten van BergHOFF en Princess.

Ideeën voor een muzikaal kerstpakket
Wie kent ze niet? De speakers en koptelefoons van merken als JBL, Sony, Motorola en Grundig. Razend populair voor zowel thuis als op de werkvloer. Voor de echte muziekliefhebber hebben wij dan ook een breed scala aan producten beschikbaar. Van een kleine speaker die in ieder kerstpakket past en handig is voor onderweg, tot een karaoke set voor thuis of een multifunctionele noise cancelling koptelefoon om ongestoord te kunnen werken.

Bestel het muzikale kerstpakket ‘Norden’ met een Brainz speaker en alles voor een fijne dag op pad of stel een pakket samen in onze showroom. Wil je jouw medewerkers liever zelf laten kiezen? Dat kan natuurlijk ook! Organiseer een kerstmarkt op een locatie naar keuze of laat hen deelnemen aan een digitale kerstmarkt, speciaal voor jouw bedrijf.

Luxeartikelen in home en living
Wat is er mooier met kerst dan jouw personeel te verwennen met een diversiteit aan luxeartikelen? Maak een keuze uit onze samengestelde kerstpakketten zoals het pakket Chouchou moments of stel jouw eigen kerstgeschenk samen met de leukste home en living artikelen van merken als Gusta en Senza.

Doe je medewerkers bijvoorbeeld een stijlvolle mand cadeau en vul deze met artikelen als een zachte plaid, kaarsenstandaards, serveerschalen, stoere planken en servetten. Om het pakket compleet te maken kun je de mand zelfs aanvullen met de heerlijke geurkaarsen of geurstokjes van Janzen. Wat je wens ook is, wij hebben de fijnste producten vast voor je samengebracht.

Kerstpakket ideeën voor kookliefhebbers
Ook voor kookliefhebbers hebben wij de mooiste producten in huis. Met keukenapparatuur van Princess en Tristar maken jouw medewerkers voortaan de lekkerste gerechten klaar. De messen en pannen van BergHOFF helpen hen bovendien om de ingrediënten niet alleen klein te snijden maar ook te zorgen dat deze minder snel aanbranden. Geef ze tot slot de mogelijkheid om vooruit te koken en versproducten ook echt vers te houden met de vershoudbakjes van Mepal.

Zijn jouw medewerkers al voorzien qua apparatuur? Geef hun dan de ingrediënten cadeau voor een heerlijke avond! Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid Italiaans pakket of een combinatie van producten waarmee zij zelf pizza kunnen maken. Alles voor de leukste en bovenal lekkerste feestdagen.

Gepersonaliseerd kerstgeschenk
Wil jij de kerstdagen nog eens een extra persoonlijk tintje geven, denk dan ook eens aan een pakket met gepersonaliseerde producten. Wij drukken uw logo of slogan op tassen, kleding, spelletjes en biervaten. Genoeg mogelijkheden om het jaarlijkse foute kersttruien evenement helemaal in de stijl van jouw bedrijf te gieten of de gezinnen van jouw personeel een onvergetelijke Monopoly avond te bezorgen.

Benieuwd naar de rest van onze merken?
In onze showroom zijn alle merken die wij aanbieden te bewonderen. Hier hebben we voor iedere categorie de mooiste producten op voorraad. Kom langs voor vrijblijvend advies en verras jouw medewerkers dit jaar met een kerstpakket van de beste merken.

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer