Koornneef kerstpakketten

De fijnste wijnpakketten

Geniet van heerlijke wijn

De heerlijkste wijnen, van de beste druiven, uit alle wijnstreken van de wereld. Laat jouw medewerkers of klanten genieten van de fijnste wijnen, zodat ze kunnen proosten op een fantastisch oud- en nog beter nieuwjaar. Wat is jouw favoriet?

WIJN UIT ITalië

Ga bijvoorbeeld voor een spectaculaire Siciliaanse witte wijn die perfect past bij een buitenlunch met salade of een diner met vis. De wijn is rijk, romig en elegant. Je proeft subtiel hout en iets vanille. Of kies een intense, Zuid-Italiaanse, rode wijn met diepte. Deze past goed bij gegrild vlees of stevige vis, of een lekker stuk belegen kaas. Het subtiele houtgebruik geeft de wijn complexiteit en structuur. Tot slot, een fijne lange afdronk. 

Wijn uit Frankrijk

Ga voor het beroemde Zuid-Franse trio ‘GSM’: Grenache, Syrah en Mourvèdre. Samengesmolten levert het deze zeer aromatische rode wijn op, die rijk en elegant aanvoelt. Door het aromatische karakter is deze Zuid-Franse rode wijn echt een wijn om bij te eten. Geniet van een synergetisch smaakeffect wanneer hij wordt geschonken bij geroosterd vlees, vlees met sauzen, wildgerechten en allerlei kazen.

port uit Portugal

Deze stijlvolle port is een blend van wijnen uit verschillende oogstjaren met gemiddeld vier à vijf jaar houtrijping, en heeft een lichte ontwikkeling in de kleur. De vrij droge port heeft een mooie neus met cederachtige houttoets, en een slanke, kruidige smaak, die bijna hartig aanvoelt. Je drinkt de port bij het eten van noten, extra belegen/oude harde- of (milde) blauwschimmelkazen.

Alle wijnpakketten

De heerlijkste wijnen, van de beste druiven, uit alle wijnstreken van de wereld. Kies het pakket dat het beste past bij jouw medewerkers of klanten en proost!.