Trends

Een uniek cadeau voor jouw personeel

Hoe vaak geef jij jouw personeel een cadeau? Oprechte waardering voor je medewerkers werkt motiverend. Bovendien wil je hen, met de personeelsschaarste die is ontstaan, misschien wel wat vaker in het zonnetje zetten. Koornneef helpt je hier graag bij!

Cadeau personeel samenstellen

Naast de bekende kerstpakketten helpen wij jou ook de rest van het jaar je waardering te laten blijken. Bij ons kun je dan ook voor iedere gelegenheid een leuk pakket samenstellen.

Van de leukste zomercadeaus tot originele verjaardag attenties en kraamcadeaus, al vanaf 25 pakketten stel jij ze samen. Denk bijvoorbeeld aan leuke thema’s zoals een uitgebreid borrel pakket of een bioscoop pakket. Je kunt er zelfs voor kiezen om het cadeau te laten verzenden als brievenbus pakket.

Zomercadeau personeel

Uiteraard zijn er vele momenten in het jaar dat je jouw personeel kunt bedanken voor het werk dat zij verrichten. Zo biedt de vakantieperiode een uitgelezen mogelijkheid voor een leuk zomercadeau. Denk bijvoorbeeld aan het zomerpakket tapas bar voor een heerlijke borrel in de tuin of een uitgebreide picknick in de natuur.

Gun je jouw personeel wat extra actie op de mooie zomerdagen of op weg naar hun vakantiebestemming? Zomerpakket rood en zomerpakket dag op stap bieden gegarandeerd gezelligheid voor onderweg.

Heb je een ander origineel idee? Stel dan je eigen zomerpakketten samen met de leukste én lekkerste items uit onze showroom!

Verjaardagen personeel

Ook een verjaardag attentie wordt vaak enorm gewaardeerd. De vraag is echter, wat geef je dan? Gewoon een kaartje? Of heb je ook wel eens gedacht aan een vrolijke set droogbloemen dat zo door de brievenbus past? Een uniek alternatief voor het bosje bloemen, waar jouw medewerkers bovendien extra lang plezier van hebben.

Geef je liever iets lekkers? Maak dan een keuze uit een van onze ambachtelijke chocoladepakketten. Vele smaken chocolade om te breken, inclusief een hamer om deze kapot te slaan. Selecteer de lekkerste smaken zoals aardbeien, gojibessen en veenbessen of after eight met pure chocolade. Zelfs als je niet kunt kiezen hebben wij hét pakket dat bij je past! Wij bieden namelijk diverse combinaties aan met een variatie van de lekkerste toppings.

Kraamcadeau

Natuurlijk laat je de leukste kraamcadeaus voor jouw personeel bij Koornneef personaliseren. Een unieke slogan, een bedrijfslogo, alles om jouw kraamcadeau extra persoonlijk te maken.

Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden om de kersverse ouders eens extra in de watten te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke sauna cadeaubon voor een dagje ontspanning, of een Bol.com cadeaubon waarmee zij altijd nog de laatste items kunnen bestellen om hun kraamperiode extra plezierig door te komen.

De leukste kerstcadeautjes

Tot slot de kerstdagen die niet mogen ontbreken. Koornneef biedt de leukste kerstcadeautjes voor gezellige feestdagen. Voeg een persoonlijke noot toe aan jouw kerstpakket door ook hier artikelen te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de gekste foute kersttruien, diverse gezelschapsspellen en dranken voorzien van etiketten met een eigen slogan of logo. Wat je ook verzint, wij zorgen ervoor dat je jouw kerstpakket er nóg leuker mee maakt! Kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies of maak een keuze uit een van onze samengestelde kerstpakketten.

 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer