Koornneef kerstpakketten

Verras jouw medewerkers

Direct naar webshop

Het best passende kerstpakket

 Ieder jaar stellen we nieuwe, unieke kerstpakketten voor je samen. Zodat jij jouw medewerkers kan bedanken voor hun inzet en jouw waardering op een originele manier kunt tonen. Welk pakket past het beste bij jouw medewerkers?

Kerstbrochure 2023

Geef & Beleef 

Bedank jouw medewerkers, klanten en relaties in 2023 met een origineel en smaakvol kerstpakket. Wij zorgen dat het bij hen, jouw organisatie én jouw budget past. Bezoek onze showroom, laat je adviseren en laat ons het tot in de puntjes regelen.

Alles is mogelijk

Wat je ook zoekt: wij maken het mogelijk. Heb je een mooi pakket gezien, maar wil je het nét even anders? Stel dan samen met onze adviseur zelf een pakket samen vanaf 25 stuks. Of laat jouw logo drukken op een van de producten.

Kerstmarkt: zelf kiezen

Vind je het lastig om één pakket te kiezen voor jouw medewerkers? Dan kun je ook voor een feestelijke kerstmarkt op jouw locatie gaan. Hier kan iedereen zélf kiezen welke producten ze willen hebben. Jij bepaalt het aantal munten, zij de cadeaus. En het is nog gezellig ook!

Cadeaubon: altijd goed

Met een cadeaubon laat je jouw medewerkers vrij om te kiezen waar ze blij van worden, op het moment dat het hen het beste uitkomt. Laat ons weten welke cadeaubon je zoekt en wij regelen het. Combineer een giftcard met een kerstpakket, laat een cadeaubon personaliseren of stuur een tegoedbon op als brievenbuspakket. Zo zit je altijd goed!

Zelf een pakket samenstellen?

Heb je al mooie pakketten gezien, maar wil je het nét even anders? Dat kan vanaf 25 stuks! Plan een afspraak in onze showroom, de grootste kerstshowroom in het Westland! Zo kunnen we samen het best passende pakket – voor ieder budget – maken.