Koornneef kerstpakketten

Kerstmarkt op locatie: wij regelen het!

Feestelijke kerstmarkt

Het kan best lastig zijn om een kerstpakket te kiezen. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Daarom is een goed alternatief om een unieke kerstmarkt te organiseren. Hier kunnen jouw medewerkers zélf kiezen van welke producten ze blij van worden. 

Maak een feest van de kerstmarkt, met muziek, kerstverhalen, een kerstontbijt, -lunch of -diner. Zo wordt het een unieke en gezellige afsluiting van het jaar! En geen zorgen: wij regelen alles voor je. 

Zo werkt het

Jij kiest de locatie, wij zorgen dat alles er feestelijk uitziet. We nemen 14 kerstkramen mee, zetten gezellige kerstbomen neer en geven mooi ingepakte muntjes mee die jouw medewerkers kunnen gebruiken om te ‘shoppen’. 

Jij kiest het aantal munten, jouw medewerkers kiezen het aantal producten. Gaan ze voor een handige keukenmachine, een gezellig spel of heerlijke champagne? Het wordt een feest om hun eigen kerstpakket samen te stellen.

Ervaar het zelf

Bekijk de video om zelf de sfeer te proeven. Laat jouw medewerkers kiezen uit het ruime assortiment aan beautyproducten, home & lifestyle accessoires, elektrische apparatuur, gadgets, sieraden & sjaals, horloges, tassen, boeken, spellen, wijnen, bieren, port en champagne en heerlijke foodproducten. Laat de kerstmagie beginnen!

Liever online? Dat kan!

Geen ruimte, tijd of budget voor een kerstmarkt of locatie? Dan is een digitale kerstmarkt een mooi alternatief! Wij zetten alles voor jouw medewerkers klaar in de stijl van jouw bedrijf. Zij kunnen inloggen, producten selecteren en zo zelf online hun kerstpakket samenstellen. Stuur een (digitale) uitnodiging en laat als je wilt alvast een klein geschenk bezorgen om in de sfeer te komen. Zo makkelijk én persoonlijk kan het zijn!

Kerstmarkt op jouw locatie?

 Ben je enthousiast en wil je jouw medewerkers verrassen met een originele kerstmarkt? Neem dan contact op voor meer informatie over de prijzen, datum en mogelijkheden op jouw locatie. Samen maken we er iets onvergetelijks van.

R

14 kerstkramen

R

Ruim assortiment

R

Zelf kiezen

R

Online mogelijk