Koornneef kerstpakketten

Kerstmarkt: wij regelen het!

Feestelijke kerstmarkt

Het kan best lastig zijn om een kerstpakket te kiezen. Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Daarom is een goed alternatief om een unieke kerstmarkt te organiseren. Hier kunnen jouw medewerkers zélf kiezen van welke producten ze blij van worden. 

Maak een feest van de kerstmarkt, met muziek, kerstverhalen, een kerstontbijt, -lunch of -diner. Zo wordt het een unieke en gezellige afsluiting van het jaar! En geen zorgen: wij regelen alles voor je.

We bieden zowel een kerstmarkt aan in De Veiling in Poeldijk als op jouw eigen locatie.

 

KERSTMARKT OP LOCATIE

Jij kiest de locatie, wij zorgen ervoor dat alles er feestelijk uitziet. We geven ingepakte munten mee, die jouw medewerkers kunnen gebruiken om te ‘shoppen’.

Jij bepaalt het aantal munten, en jouw medewerkers kiezen vervolgens het aantal producten. Gaan ze voor een handige keukenmachine, een gezellig spel of heerlijke champagne? Het wordt een feest om hun eigen kerstpakket samen te stellen.

Kerstmarkt in De Veiling

Beleef de kerstsfeer op onze kerstmarkt in De Veiling! Geniet van zorgvuldig samengestelde kraampjes, heerlijke lekkernijen en een gezellige ambiance. Onze locatie wordt omgetoverd tot een warme en betoverende kerstsetting, compleet met lekker eten, drankjes en vriendelijk personeel. Laat ons uw kerstmarkt tot een gegarandeerd succes maken in De Veiling!

De kerstmarkt in De Veiling is te boeken in combinatie met een arrangement van de cateraar “Eigen bediening”.

Nieuwsgierig hoe het er op de kerstmarkt op de Veiling aan toegaat? Duik in de gezelligheid en bekijk de video!

 

 

Liever online? Dat kan!

Geen ruimte, tijd of budget voor een kerstmarkt of locatie? Dan is een digitale kerstmarkt een mooi alternatief! Wij zetten alles voor jouw medewerkers klaar in de stijl van jouw bedrijf. Zij kunnen inloggen, producten selecteren en zo zelf online hun kerstpakket samenstellen. Stuur een (digitale) uitnodiging en laat als je wilt alvast een klein geschenk bezorgen om in de sfeer te komen. Zo makkelijk én persoonlijk kan het zijn!

Kerstmarkt op jouw locatie?

 Ben je enthousiast en wil je jouw medewerkers verrassen met een originele kerstmarkt? Neem dan contact op voor meer informatie over de prijzen, datum en mogelijkheden op jouw locatie. Samen maken we er iets onvergetelijks van.

R

14 kerstkramen

R

Ruim assortiment

R

Zelf kiezen

R

Online mogelijk