Trends

De beste kerstmarkt organiseer je zelf!

Jaarlijks trekt de kerstmarkt duizenden bezoekers in zowel binnen- als buitenland.
Dé plek om de leukste kerstgeschenken te kopen, is voor jouw medewerkers dit jaar ook beschikbaar vanuit de luie stoel. Met Koornneef organiseer jij een digitale kerstmarkt voor je personeel, waar zij zelf hun kerstgeschenk kunnen uitzoeken. Heb jij liever de sfeer van een echte kerstmarkt? Organiseer deze dan speciaal voor jouw bedrijf, op een locatie naar keuze!

Organiseer je eigen kerstmarkt

Hoe leuk de kerstpakketten die we samenstellen ook zijn, het kan voorkomen dat jouw personeel deze producten al heeft of liever iets anders had gekregen. Om hen toch het kerstpakket te kunnen geven dat zij graag willen hebben, bieden wij de mogelijkheid een eigen kerstmarkt te organiseren. Jouw medewerkers krijgen in dit geval, op basis van je budget, een bepaald aantal punten beschikbaar waarmee zij het geschenk van hun keuze uit kunnen kiezen.

Digitale kerstmarkt

Een digitale kerstmarkt is een laagdrempelige manier om jouw personeel een passend kerstgeschenk aan te bieden. Zij ontvangen een persoonlijke inlogcode voor online toegang, waarna de kerstmarkt hetzelfde werkt als online winkelen. Jouw medewerkers zoeken de producten naar hun keuze uit, plaatsen deze in hun winkelmandje en rekenen af met de punten uit hun account. 

Naast de veelheid aan producten die in de webshop beschikbaar zijn, hebben zij ook de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen. Denk hierbij onder meer aan bol.com, Your Gift, de restaurant cadeaubon en de Nederlandse sauna cadeaubon. Zo vinden jouw medewerkers tijdens de digitale kerstmarkt altijd hun ideale kerstcadeau.

Aanbod van een kerstgeschenk naar keuze

Er zijn diverse mogelijkheden om de inlogcode van de digitale kerstmarkt cadeau te doen. Zo kun je deze online versturen of door middel van een gepersonaliseerde kaart aan je medewerkers aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om de code te verwerken in een klein geschenk. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje bij een gepersonaliseerde mok voor op het bureau of een klein verwenpakketje met dranken, hapjes of cosmetica.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een kerstmarkt voor jouw bedrijf. Met elkaar bepalen we de locatie, de manier waarop we de kerstmarkt aanbieden en het budget dat jouw medewerkers in de vorm van punten te besteden krijgen. Alles voor het mooiste kerstgeschenk voor jouw personeel.

 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer