Koornneef kerstpakketten

De meest smaakvolle proeverijen

een smaakvolle THUISPROEVERIJ

Geniet thuis, met familie of vrienden, van een heerlijke (alcoholische of non-alcoholische) proeverij. Ontdek de verschillende smaken, lees meer achtergrondinformatie over de inhoud en zet een lekker hapje klaar om het geheel compleet te maken. Leuk detail: de proeverij kan gepersonaliseerd worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Tel af tot de kerst met tubes

Een leuk manier om af te tellen naar het leukste moment van het jaar, de kerst!  Deze advent kalender wordt geleverd met 12 tubes met wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en andere landen! Ontdek elke dag een nieuwe wijn en geniet van uw eigen wijnproeverij.

De lekkerste Tasting Boxen

Proeverijen zijn er in allerlei vormen en maten, en zijn leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen. In de afbeelding zie je een stijlvol vormgegeven Tasting Box voor een of twee personen, waarmee je vijf smaakvolle en diverse premium limoncello’s uitprobeert. Uiteraard lees je over iedere tube meer informatie, zodat je straks alles weet over de limoncello-varianten. 

whisky proeverij

Een van onze favoriete thuisproeverijen is de Whiskey tasting box. Dit is een proeverij met vier premium whisky’s. Dit maakt het pakket ideaal om met meerdere personen te proeven. Alle boxen bevatten informatieboekjes met uitgebreide informatie over de uiteenlopende whiskey’s. De QR-code in de boekjes geeft toegang tot nog meer tips, achtergrondinformatie en kennis.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben je enthousiast over de thuisproeverij, maar weet je nog niet precies welke je het beste kunt bestellen? Of wil je een thuisproeverij personaliseren om deze cadeau te kunnen doen? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.