Koornneef kerstpakketten

De meest smaakvolle proeverijen

Een thuisproeverij als smaakvol geschenk

Thuis genieten samen met familie of vrienden van een heerlijke proeverij. U proeft een aantal verschillende smaken en verzorgt zelf een lekker hapje erbij. Bij de proeverij zit een boekje met informatie over de inhoud. Er zijn mogelijkheden om te personaliseren, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

tubes

Ultiem genieten met een heerlijk wijn en kaas combinatie, zorgvuldig samengesteld door fijnproevers.

Deze box bestaat uit:

Beemster Aged 10 maanden gerijpt

Beemster Aged kaas is 10 maanden gerijpt op houten planken. Hierdoor heeft het rijke en pittige smaak.

Chardonnay – Grand Crus de Roussillon – Domaine de Rombeau

Witte wijn gemaakt van de Chardonnay druif. De geur is intens met aroma’s van citrus, appel, en ananas. Een frisse en gebalanceerde smaak met een lichte houttoets.

Côtes du Roussilon Red – Grand Crus de Roussillon – Domaine de Rombeau

Rode wijn met intense aroma’s van zwart fruit en specerijen. De rijping op houten vaten van Frans eiken, zorgt voor een goede, ronde structuur met tonen van cacao en vanille.

Tasting Box Limoncello Proeverij

Met deze stijlvol vormgegeven Tasting Box voor 1-2 personen ontdek je 5 smaakvolle en diverse premium limoncello’s. Deze thuisproeverij is leuk om te geven en fantastisch om te krijgen. En met de ruime informatievoorziening over de inhoud van deze Tasting Box proef en leer je tegelijk alles over limoncello.

Deze proeverij bestaat uit 5 glazen tubes van 25ml. Ontdek:

⁃Luxardo
⁃Villa Massa
⁃Bello
⁃Di Fiorito
⁃Di Zabbia

Whiskey chest luxe

De Flavour Chest zijn de luxe variant op de Flavour Packs. Met 6 of 12 samples à 40ml zijn de Chests een fantastisch geschenk voor een luxe thuisproeverij voor meerdere personen. Alle Chests bevatten zeer luxe informatieboekjes met uitgebreide informatie over de inhoud van de Chests. De QR-code in de boekjes geeft toegang tot nog meer tips, achtergrondinformatie en kennis.

Millstone Single Malt 5yo
Aberlour 15yo
Bowmore Black Rock
Glen Scotia Double Cask
Laphroaig Quarter Cask
Teeling Single Grain

Alle proeverijen

De meest complete (alcoholische en non-alcoholische) thuisproeverijen met premium inhoud, uitgebreide informatie, tools, recepten en meer.