Koornneef kerstpakketten

Met een cadeaubon zit je altijd goed

Zelf kiezen wat en wanneer

Met een cadeaubon kunnen jouw medewerkers zelf kiezen waar ze blij van worden, op het moment dat het hen het beste uitkomt. Ga bijvoorbeeld voor een Pathé Thuis- of bioscoopbon, een Bol.com giftcard, een restaurant-, beauty- of saunabon of een tegoedbon bij de IntraTuin. Wat je ook zoekt, wij regelen de best passende cadeaubon voor jouw medewerkers. En, combineren mag natuurlijk ook!

Combineer en personaliseer

Wil je de cadeaubon ‘een beetje aankleden’? Daar helpen we je graag bij. We denken met je mee over een goede combinatie in een kerstpakket, een origineel brievenbuspakket met wat popcorn of chocola of het personaliseren van de cadeaubon per medewerker. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- en kunnen op iedere mogelijke manier gecombineerd én gepersonaliseerd worden. Laat ons vooral weten wat je wensen zijn: (bijna) alles is mogelijk.

 

Geef meer dan een cadeaubon

Wil je de cadeaubon ‘een beetje aankleden’? Daar helpen we je graag bij. We denken met je mee over een goede combinatie in een kerstpakket, een origineel brievenbuspakket met wat popcorn of chocola of het personaliseren van de cadeaubon per medewerker. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- en kunnen op iedere mogelijke manier gecombineerd én gepersonaliseerd worden. Laat ons vooral weten wat je wensen zijn: (bijna) alles is mogelijk. Om je alvast op weg te helpen hebben we een aantal cadeaubonnen toegevoegd aan de webshop én we verwijzen je graag naar de Westlandbon, waarmee je de lokale ondernemers in ons Westland steunt. Alle cadeaubonnen kunnen besteld worden in kleine én grote aantallen, én in combinatie met een kerstpakket, brievenbuspakket of andere vorm van inpakken. En let op: alle cadeaubonnen zijn mogelijk, dus geef ons vooral door waar jouw medewerkers blij van worden zodat wij het voor je kunnen regelen.

 

Cadeaubonnen bestellen?

 Weet je al precies welke cadeaubon je wilt en hoe je deze aan jouw medewerkers wilt geven? Dan regelen we het voor je. Ben je nog op zoek naar ideeën of combinaties met een kerstpakket? Dan denken we graag met je mee!

R

Alle cadeaukaarten

R

Personaliseren mogelijk

R

Combineer met kerstpakket

R

Verstuur via de brievenbus