Trends

De leukste kerstcadeau ideeën voor mannen in 2021

Kerstcadeau mannen

Ieder jaar helpen wij onze klanten door de leukste kerstcadeau ideeën op een rij te zetten. In deze blog tref je met name de leukste kerstcadeau ideeën voor mannen. Je leest over enkele van onze meest verkochte kerstpakketten en de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van jouw kerstpakket. Genoeg om inspiratie op te doen. 

Kerstcadeau ideeën mannen

Alhoewel er genoeg leuke opties zijn horen we regelmatig dat bedrijven het moeilijk vinden kerstgeschenken en relatiegeschenken uit te zoeken voor mannen. Vaak wordt dit voor vrouwen gemakkelijker bevonden. 

Uiteraard kun je er in dit geval over denken de keuze voor een kerstgeschenk helemaal aan henzelf over te laten. Je kunt een kerstmarkt organiseren op locatie, een digitale kerstmarkt organiseren of aansluiten bij onze kerstmarkt bij evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk. 

Wil je liever hetzelfde geschenk voor iedereen? Kies dan een van onze samengestelde kerstpakketten uit of creëer je eigen kerstpakket in onze showroom met keuze uit ruim 4000 producten. 

Top 10 cadeau ideeën mannen

Veel bedrijven kopen bij ons een bierpakket met speciaalbieren en snacks als het gaat om een kerstpakket voor mannen. Uiteraard is dit een ontzettend leuk cadeau maar er is nog heel wat variatie mogelijk voor een leuk kerstgeschenk. Hieronder delen we onze top 10 van al samengestelde pakketten.

Een leuk pakket om opnieuw op te laden in de kerstvakantie. Dit pakket zit vol hartige en zoete snacks, mokken, een gezelschapsspel en meer.

Bier, wijn en hapjes gecombineerd met de leukste pubquiz thuis. De bier en wijn tasting kaartjes leveren gegarandeerd een leerzame avond op. 

Een mooie rugzak van ribstof gevuld met de lekkerste snacks voor onderweg. Van chips tot toastjes en duurzame producten, compleet met een biertje erbij. 

Een mooie laptoptafel voor op het bureau, mokken voor thuis en onderweg, gecombineerd met lekkers. In dit pakket zit zelfs een kleine kerstboom om de werkplek in kerstsfeer te brengen. 

De naam zegt het al, echt een kerstcadeau voor mannen! Een stoere vuurschaal voor in de tuin en alles voor een echte kampvuur beleving. 

Verwen je personeel en relaties met het fire en grill kerstpakket. Koop je meer dan 25 kerstpakketten? Stel een eigen kerstpakket samen en voeg hier de lekkerste stukken vlees van onze lokale slager aan toe! 

Een duurzame trolley gemaakt van petflessen, gevuld met een selectie van de lekkerste zoetigheden en hartige hapjes. Een heerlijk én handig kerstgeschenk.

Het spel ‘Weet jij het?’ is gecombineerd met kaashapjes, dipjes en een fles mousserende wijn. Een leuke avond thuis voor jouw personeel en relaties. 

Het kerstpakket voor actieve mannen en vrouwen. Deze stoere rugzak is gevuld hapjes, water en zelfs draadloze oortjes voor onderweg. 

Met dit kerstpakket zijn er heel wat leuke avonden te vullen voor jouw personeel en relaties. Een pakket met 100 spellen en lekkere hapjes voor het hele gezin.

Alle pakketten zijn vanuit de webshop te bestellen. 

Heb jij inspiratie opgedaan en heb je een leuk idee om een eigen kerstpakket samen te stellen? Al bij afname van 25 kerstpakketten kun je langskomen in de showroom in ’s Gravenzande. Combineer de leukste producten voor het mooiste kerstcadeau voor mannen. 

Kerstcadeau ideeën vrouwen

Uiteraard bieden wij ook op het gebied van kerstcadeau ideeën voor vrouwen voldoende inspiratie. Hier hebben wij zelfs een speciale blog aan gewijd met de leukste cadeau ideeën voor vrouwen.

Ook hierin tref je een gedeelte van ons assortiment om je te inspireren met de leukste cadeau ideeën. Denk bijvoorbeeld aan beauty pakketten, chocolade pakketten of een kerstpakket met de leukste artikelen voor huiselijke decoratie. 

Bekijk de kerstpakketten op de website of kom langs in onze showroom voor meer inspiratie. Hier hebben wij een volledige ruimte aangekleed om jou te inspireren en van de mooiste kerstgeschenken te voorzien. 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer