Trends

Kerstpakketten samenstellen voor personeel, leukste ideeën van 2021

Kerstpakket 2021

We bewegen richting het einde van het jaar. De tijd om vast na te denken over kerstpakketten. Bedankjes voor het personeel en relatiegeschenken. Maar wat geef je dan? Welke originele kerstpakketten zijn er dit jaar beschikbaar? 

Koornneef biedt je de mogelijkheid jouw ideale kerstpakketten zelf samen te stellen. 

Kerstpakketten samenstellen

Of het nu gaat om een attentie voor het personeel of om relatiegeschenken, met keuze uit ruim 4.000 producten stel je bij Koornneef jouw ideale kerstpakket samen. Hiervoor zijn er verschillende mogelijkheden.

Al vanaf 25 kerstpakketten is het mogelijk een eigen pakket samen te stellen, passend bij je bedrijf, je personeel en je relaties. Voor grotere aantallen is het ook mogelijk een kerstmarkt op locatie te organiseren. Hierbij stelt je personeel zelf een kerstpakket samen van hun favoriete artikelen. 

Kerstpakketten samenstellen op onze kerstmarkt

Heb je veel personeel en relaties die je extra in het zonnetje wil zetten dit jaar? Organiseer dan je eigen kerstmarkt op locatie of online. We creëren een omgeving waar zowel je personeel als je relaties hun eigen unieke en persoonlijke kerstpakket samen kunnen stellen.

Laat hen op locatie langs onze verschillende kramen lopen of geef iedereen een eigen inlogcode om hun favoriete producten uit te zoeken.

Kerstpakket ideeën

Ieder jaar zorgen wij voor nieuwe ideeën als het gaat om kerstpakketten. De standaard kerstpakketten die we jaarlijks samenstellen, kun je gebruiken om ideeën op te doen voor je eigen kerstpakket. 

Denk bijvoorbeeld aan een verwenpakket met douchegel en toebehoren van het merk Janzen of Rituals. Maak een selectie van onze vele culinaire producten voor heerlijke borrelpakketten en pakketten om uitgebreid te kunnen tafelen. Kijk ook eens naar onze speciale lijn met biologische, fairtrade en duurzame producten. Zowel food als non-food producten met een extra bewust en duurzaam karakter. 

Is het personeel nog altijd veel thuis aan het werk? Denk dan ook aan een pakket met leuke gadgets om het thuiswerken gemakkelijker te maken. Hiervoor hebben wij bijvoorbeeld draadloze opladers, laptop standaards en koptelefoons. Of maak de werkomgeving extra sfeervol met mooie geschenken als kaarsen, opbergmanden en leuke plaids. 

Verspakketten kerst 2021

Populair bij het samenstellen van kerstpakketten zijn de zogenoemde verspakketten. Hiervoor werken we samen met lokale ondernemers in het Westland en Den Haag, waaronder de bakker, slager en chocolaterie om de lekkerste producten vers aan te kunnen bieden. Stel bijvoorbeeld een mooi chocolade kerstpakket samen, al dan niet voorzien van je bedrijfslogo, of creëer een borrel kerstpakket met de lekkerste worst, toast en andere hapjes. 

Het is uiteraard ook mogelijk dit te combineren met gepersonaliseerde producten als mokken, glazen en serveerplanken. 

Kerstpakketten voor ieder budget

Met onze variëteit aan producten kunnen we kerstpakketten samenstellen voor ieder budget. Zo kun je bijvoorbeeld met een lager budget al een mooie mand vullen met allerlei leuke kleine producten. Wil je wat meer besteden? Vul de mand dan met een aantal van onze vele merkproducten. Van voedingswaren tot technologische apparaten, van huiselijke aankleding tot persoonlijke verzorging. Wij bieden voor iedereen een passend geschenk! 

Leverancier kerstpakketten Westland, Den Haag en Rotterdam

Wij leveren kerstpakketten door heel Nederland. Je kunt online terecht voor een van onze 133 soorten kerstpakketten of langskomen bij onze showroom in ’s Gravenzande om je eigen pakket samen te stellen. 

Binnen onze showroom ontvangen we onder meer bedrijven uit Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Den Haag, Rijswijk, Delft, Rotterdam, Leiden, Utrecht en Amsterdam. Ook veel van onze klanten uit Midden-Delfland, Voorburg en Leidschendam komen vaak bij ons op locatie. 

Wil jij je zakelijke relaties en je personeel een extra bijzonder kerstgeschenk geven dit jaar? Kom dan bij ons langs en creëer een persoonlijk kerstpakket van de producten die passen bij jouw bedrijf. 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer