Trends

Personeelsgeschenken en relatiegeschenken, het leukste kerstcadeau voor vrouwen

Kerstcadeau vrouwen

Ieder jaar zijn er weer talloze kerstcadeaus voor vrouwen beschikbaar. Van heerlijke gezondheidsproducten vol persoonlijke verzorging tot de leukste decoratie artikelen. Het juiste cadeau kiezen voor jouw personeel en relaties kan een hele uitdaging zijn. Koornneef helpt je in je keuze met vooraf samengestelde kerstpakketten speciaal voor vrouwen. Weet je al precies wat je wil geven? Stel dan je eigen kerstpakket samen.  

Kerstcadeau vrouwen

Naast de welbekende en veel verkochte Rituals kerstpakketten hebben we ook dit jaar weer een aantal leuke kerstpakketten voor vrouwen geselecteerd. Verwen je personeel en relaties met een van onze samengestelde pakketten of gebruik deze kerstpakketten vol cadeau ideeën voor vrouwen als inspiratiebron om zelf een pakket samen te stellen. 

Een heerlijk zachte plaid en een verwenpakket vol zoetigheden. Een bakvorm voor de lekkerste eigen taart en een huis gevuld met bloemen aroma van de geurkaars.

Genieten van de vakantie voor het hele gezin. Huiselijke aankleding, lekkere hapjes, likeur, wijn en een dobbelspel.  

Een stijlvolle kaarsenstandaard voorzien van kaarsen en droogbloemen. Een leuk spel voor omschrijven en raden, uiteraard gecombineerd met lekkere hapjes. 

Hartige lekkernijen voorzien van een serveerplank met een zachte opblaasbare poef. Leuk voor thuis én onderweg.

Een echt kerstpakket vol thema servetten, X-mas crackers en lekkere hapjes. De sparkling grapefruit maakt het geheel nog eens extra feestelijk. 

Vanaf de naam al feestelijk. Heerlijke mousserende wijn, sprankelende servetten en de perfecte guilty pleasure. Bonbons, koekjes en fudge. 

Dit pakket biedt een echte winteravond. Met een zachte plaid op de bank, kaarsen aan, een warme kop thee in de hand en een schaal vol zoetigheden.

Een vrolijk en volledig verzorgend kerstpakket. Een heerlijk zachte handdoek, doucheschuim en bodylotion van JANZEN, gecombineerd met champagne en verschillende zoete verwennerijen.

Het hele gezin kan meegenieten van dit kerstpakket. Een kaartspel, diverse hapjes, een presenteerschaal en servetten. Genoeg voor een heerlijke avond. 

Dit pakket kan zo mee op vakantie. Naast de zachte handdoek is de beautycase voorzien van handzeep, hair en bodylotion, 3 soorten thee en zoetigheden. 

Kies je favoriete kerstpakket uit in onze webshop of stel je eigen kerstpakket samen in onze showroom.

Hét kerstgeschenk voor al je personeel

In onze showroom in ‘s Gravenzande hebben we een volledige ruimte ingericht om het ideale kerstgeschenk uit te zoeken. Met ruim 4000 artikelen in ons assortiment, hebben we voor zowel mannen als vrouwen alles in huis om een persoonlijk en origineel kerstgeschenk voor jouw personeel samen te stellen. 

Denk bijvoorbeeld aan leuke en nuttige items als houten serveerplanken, mokken en duurzame lunchboxen van suikerriet. Zijn je personeel en relaties veel onderweg? Stel een kerstpakket samen met de leukste rugzakken, weekendtassen, picknicktassen, koelboxen en trolleys. 

Ook voor de huiselijke aankleding hebben wij van alles in huis. Een zachte plaid voor op de bank, een comfortabele poef of een hyacint mand. Of kies voor de heerlijk geurige pakketten van Rituals en JANZEN.

Tot slot kun je jouw personeelsgeschenk uiteraard ook gebruiken om thuiswerken te vergemakkelijken. Combineer onze laptoptafel met een bluetooth speaker of bluetooth earbuds. Of verzorg vooral een gezellige avond met spelletjes, een windlicht met geurkaars of een decoratieve vuurschaal na afloop van de werkdag. 

Lees voor meer inspiratie ook onze blog met de leukste kerstcadeau ideeën voor mannen

De leukste kerstgeschenken voor relaties

Vergeet ook de kerstgeschenken voor je relaties niet! Wil jij hen dit jaar extra in het zonnetje zetten? Denk dan eens aan een kerstgeschenk in combinatie met een gezellige kerstborrel. Organiseer een kerstmarkt bij jou op locatie of sluit je aan bij onze kerstmarkt in evenementenlocatie De Veiling. 

Wij bouwen op de locatie naar keuze 14 kramen op met items uit ons assortiment, passend bij jouw beschikbare budget. Iedereen wordt voorzien van muntjes waarmee jouw personeel en zakelijke relaties hun eigen kerstgeschenk kunnen uitzoeken en samenstellen. De kerstmarkt biedt ook direct een leuke gelegenheid voor je personeel en relaties om elkaar beter te leren kennen. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer