Trends

Het stoerste kerstcadeau voor mannen, wat geef jij dit jaar?

Van de stoere outdoor man tot de gezellige familieman. Ook dit jaar hebben wij het leukste kerstcadeau voor mannen. In onze showroom in ’s Gravenzande stel jij een kerstpakket samen, vol unieke producten. Bezorg jouw medewerkers mooie kerstdagen met een kerstpakket van Koornneef. 

Outdoor pakket

Hoeveel mannelijker kunnen we het maken dan een stoer outdoor pakket?  Dit jaar hebben wij de mooiste outdoor producten ingekocht waarmee je de mannen in jouw bedrijf eens flink in het zonnetje zet. Wat denk je bijvoorbeeld van ons kerstpakket met een ijzeren vuurschaal of onze gloednieuwe opvouwbare vuurkorf? Beiden staan garant voor gezellige kerstdagen in de achtertuin en sfeervolle zomeravonden op de camping. Ook stel je dit jaar weer de mooiste BBQ sets samen. Compleet met tangen, vleeskruiden en natuurlijk… een bierpakket met een uniek bedrukt biervaatje. Voeg het bedrijfslogo of een leuke slogan toe voor jouw personeel. Met een gepersonaliseerd cadeau wordt het een kerst om niet meer te vergeten. 

Zijn jouw medewerkers juist veel onderweg wanneer zij buiten zijn? Denk dan ook eens aan een wandelpakket. Bedruk je eigen rugzak met een leuke buitenslogan en vul deze met genoeg eten en drinken om direct op pad te gaan. Met het handige boekje vol routes door heel Nederland, krijgen jouw medewerkers de kans echt even de rust van de natuur op te zoeken. Natuurlijk geldt hetzelfde voor de fietsers met een unieke fietstas inclusief telefoonhouder! Wel zo handig als je wil voorkomen dat jouw medewerkers de weg kwijtraken. 

Spelletjes

Voor de echte familieman hebben wij een kerstcadeau met avonden vol vermaak in de aanbieding. Kom eens langs bij onze showroom en stel een pakket samen met de leukste familiespellen inclusief lekkernijen, die tijdens de spelletjes natuurlijk niet mogen ontbreken. Als uniek kerstcadeau voor mannen dat ook nog eens de nodige uitdaging biedt, hebben we deze kerst zelfs een escape room pakket. Met verschillende codes op de verpakking van producten moeten jouw medewerkers de uitweg zien te vinden van deze hersenkraker. Gewoon met elkaar vanuit de woonkamer! Uiteraard staat een karaoke set met een stoere robuuste speaker ook absoluut garant voor een leuke avond. Zingend de kerstdagen door, met een lekker pakket van snacks en speciale drankjes voor jong en oud. 

WK Voetbal Pakket

Last but not least… het WK voetbal komt er weer aan! Hét evenement dat mannen over het algemeen niet overslaan. Natuurlijk hebben wij alles in huis voor een mooi WK Voetbal pakket. Geef jouw kerstpakket dit jaar wat eerder voor een unieke WK ervaring. Van de meest uitbundige oranje attributen tot een complete Holland merchandise lijn vol met de leukste food en non-food artikelen. Vul jouw WK pakket met de lekkerste Hollandse kazen, lokaal gemaakte snacks, Hollands gebrouwen bier, vlaggetjes, servetjes van Delfts Blauwe taferelen en ga zo maar door. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de Hollandse hoek in onze showroom voor meer inspiratie en stel jouw unieke kerstpakket samen. 

Jouw kerstcadeau voor mannen

Nu de showroom weer vol staat met de leukste cadeaus nodigen we je graag uit om bij ons langs te komen. Vanaf 25 pakketten stel jij de leukste kerstcadeaus voor mannen samen. Kijk rond, ontvang vrijblijvend advies en selecteer het cadeau wat het beste past bij jouw medewerkers. 

Ook een leuk kerstcadeau voor vrouwen?

Lees voor meer inspiratie ook de blog vol met de leukste items voor een uniek kerstcadeau voor vrouwen. 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer