Trends

Duurzame kerstpakketten, de leukste ideeën voor 2021

Duurzaam kerstpakket

Binnen onze trends zijn ze al eerder voorbijgekomen, duurzame kerstpakketten. Een kerstpakket met een bewust karakter. Een trend die we bij steeds meer bedrijven zien. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, het tegengaan van verspilling, een bewuste omgang met de omgeving. Koornneef biedt op dit gebied tal van mogelijkheden om de mooiste duurzame kerstpakketten samen te stellen. 

Duurzame kerstpakketten samenstellen

Binnen Koornneef zijn er talloze producten beschikbaar met een duurzaam karakter. Van tassen tot ovenwanten, van biologische etenswaren tot de lekkerste fairtrade thee en van afvalscheiding tot draadloze oortjes gemaakt van tarwestro. Naast de producten die wij aanbieden in onze samengestelde kerstpakketten is het ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen van duurzame producten. 

Vul een speciale tas, gemaakt van papier of petflessen, met de producten die jou het meeste aanspreken en al dan niet een speciale betekenis hebben voor jouw bedrijf. Richt jij je komend jaar ook extra op duurzaamheid, maatschappelijk ondernemen en welzijn? Dan is dit een uitgelezen mogelijkheid het thema binnen jouw bedrijf te introduceren. Zo heeft iedereen direct een eerste stap in bewustwording gezet. 

Biologisch en fairtrade producten

Wij bieden een uitgebreid assortiment van biologische en fairtrade producten. Denk aan eten en drinken van bekende merken als Smaakt, Leev, Schulp en Bio Today. Van koeken tot borrelhapjes en van biologische sappen tot smaakvolle koffie en thee. Koornneef heeft alles in huis om een heerlijk én duurzaam kerstpakket samen te stellen van biologische en fairtrade producten.

Je kunt uiteraard ook langskomen in onze showroom om de producten te bekijken. Combineer de producten met een leuke mand of een tas van gerecyclede materialen om het pakket extra body te geven. Een mooi geschenk voor jouw personeel en relaties. Kijk voor inspiratie ook eens naar onze samengestelde kerstpakketten van 100% biologische producten.

Natuur en milieu

Aandacht voor de manier van omgaan met natuur en milieu is voor veel bedrijven steeds belangrijker geworden. Producten die normaal gesproken als afval gezien werden, worden steeds meer gerecycled en benut voor het maken van nieuwe producten. 

Zo wordt tarwestro bijvoorbeeld gebruikt voor het maken van draadloze oordopjes en leuke lunchboxen. Bamboe voor het maken van bekers, stijlvolle speakers, powerbanks en draadloze opladers. In onze showroom hangen er mooie schorten gemaakt van hennep. Bovendien hebben we hier mooie rugzakken en trolleys die van petflessen zijn gemaakt, duurzame producten waar je jouw kerstpakket direct in kan verpakken. 

Wil je inspiratie opdoen voor je eigen kerstpakket of liever een samengesteld kerstpakket kopen van duurzame materialen? Kijk dan eens naar pakketten als het Bio Fit Kerstpakket, het Groen Weekend Kerstpakket of een Fairtrade kerstpakket.

Duurzaamheid in de kerstpakketten van jouw bedrijf

Staat duurzaamheid als onderwerp voor jou hoog op de agenda? Wil je jouw personeel en relaties meenemen in deze trend? Kijk dan tussen onze kerstpakketten op de website of er een passend pakket tussen zit voor jouw bedrijf. Zelf samenstellen is natuurlijk nog mooier. Hiervoor kun je langskomen in onze showroom in ’s Gravenzande. 

De mooiste producten liggen hier al voor u klaar. Het enige dat u hoeft te doen is langs de wanden struinen om een pakket samen te stellen van uw favoriete food en non-food producten. Heb je liever dat je personeel en relaties zelf iets uitzoeken? Kijk dan naar de mogelijkheden van een kerstmarkt op locatie of een digitale kerstmarkt.

 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer