Trends

De leukste kerstmarkt van Nederland georganiseerd bij jou op locatie!

kerstpakketten

De leukste kerstmarkt van Nederland georganiseerd bij jou op locatie!

Maak van jouw kerstgeschenk een uitje op locatie. Koornneef organiseert de leukste kerstmarkt van Nederland speciaal voor jouw bedrijf. Met 14 kramen wordt een volledige markt opgebouwd binnen het bedrijfspand of op een externe locatie naar keuze. 

Neem contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Leukste kerstmarkt 2021

Wil jij je personeel en zakelijke relaties extra in het zonnetje zetten dit jaar? Organiseer de leukste kerstmarkt van 2021 met Koornneef. 

Bij grote bedrijven wordt de kerstmarkt georganiseerd binnen het bedrijfspand of op een externe locatie naar keuze. Hier bouwen wij jouw eigen kerstmarkt op locatie. Maar liefst 14 kramen, volledig voorzien van feestelijke aankleding om gelijk in de kerstsfeer te komen. Zodra je binnen komt lopen herken je de ruimte haast niet meer terug. 

Kleinere bedrijven kunnen met hun team en relaties ook terecht op onze eigen kerstmarkt. Deze organiseren we in de ruime hal van evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk. Ook hier bouwen we de kramen op en zorgen we bovendien voor speciale ruimtes waar jouw bedrijf zich terug kan trekken voor een hapje en een drankje. 

Kerstborrel en kerstmarkt ineen

Met de sfeervolle kerstmarkt van Koornneef kun je een kerstborrel, een lunch of diner, combineren met kerstshoppen voor de mooiste kerstgeschenken. Al je personeel en relaties bij elkaar om te netwerken, te genieten en iedereen te bedanken voor hun bijdrage aan het afgelopen jaar. 

We zetten kramen op met een grote variëteit aan beschikbare producten en verzorgen een passende aankleding. Catering kan extern worden geregeld voor een volledig verzorgd evenement. Met een hapje en een drankje in de hand kunnen jouw personeel en relaties hun favoriete kerstgeschenken selecteren.

Kerstpakketten samenstellen

Een kerstpakket samenstellen is niet altijd makkelijk, zeker niet met een grote diversiteit aan personeelsleden en zakelijke relaties. Om die reden is er de Koornneef kerstmarkt bij jou op locatie.

Je hoeft zelf geen kerstpakketten in te kopen. Je personeel krijgt van tevoren muntjes uitgedeeld die een bedrag vertegenwoordigen dat jij hebt aangegeven. De waarde van de muntjes blijft voor hen uiteraard onbenoemd. 

Lopend langs de 14 marktkramen kunnen zij beginnen met hun kerstshopping. Wij presenteren een uitgebreid assortiment aan producten, passend bij hun te besteden bedrag. Bij iedere kraam treffen zij een prijslijst van het aantal muntjes per product, zodat zij gelijk zien wat ze overhouden om hun ideale kerstpakket samen te stellen. Zo is iedereen verzekerd van de leukste kerstgeschenken. 

Wil je meer weten over het samenstellen van kerstpakketten? Lees het in onze blog. (blog kerstpakketten samenstellen).

Virtuele kerstmarkt 

Werkt jouw personeel nog veel thuis en organiseer je liever niks met groepen op locatie? Het is ook mogelijk om een virtuele kerstmarkt te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle personeelsleden een unieke code ontvangen waarmee zij voor het door u vastgestelde bedrag een cadeau mogen uitzoeken. Uiteraard geldt ook hiervoor dat het personeel gebruik kan maken van een puntensysteem waardoor het bedrag dat u spendeert voor hen onbekend blijft. 

De sfeer is op deze manier uiteraard anders dan op locatie maar dat mag de pret niet drukken. Wil je het kerstshoppen extra leuk maken voor jouw personeel? Denk dan eens aan een speciale foute kersttrui met het bedrijfslogo en laat iedereen een foto maken terwijl zij hun geschenken uitzoeken op de digitale kerstmarkt. Wellicht levert het gelijk een leuk beeld op om te gebruiken in je communicatie rond het einde van het jaar.

Organiseer jouw eigen kerstmarkt

Zie jij de kerstmarkt in jouw centrale ruimte al helemaal voor je? Bijpassende muziek en sfeervolle aankleding, een kerstmarkt waar je zo vaak foto’s van ziet maar dan alleen voor jouw bedrijf. Voor jouw personeel en relaties. Wij maken het waar. 

Neem contact met ons op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat je personeel en je relaties een kerstmarkt krijgen die ze niet snel zullen vergeten! 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer