Trends

De lekkerste chocoladepakketten en andere culinaire kerstpakketten

Verwen je personeel met de lekkerste culinaire kerstpakketten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk zoete traktatie met een chocoladepakket, een verantwoord én lekker biologisch of fairtrade pakket of speciale borrelpakketten met hapjes, speciaalbieren en wijnen. 

Kerstpakket chocolade

Voor onze zoete pakketten werken we onder meer samen met een lokale chocolaterie in het Westland. Hier kopen wij de lekkerste chocolade in voor jouw kerstpakket. Het is bij hen ook mogelijk om jouw chocoladerepen en traktaties te bedrukken met de bedrijfsnaam of het logo. Maak het pakket compleet met andere zoetigheden, diverse soorten thee of een speciaal aanbod aan koffie. Kijk voor inspiratie bijvoorbeeld naar het sprankelende For You Chocolade Kerstpakket, het 4 Choc Breekchocoladepakket en stel een eigen pakket samen van de lekkerste producten. Het is ook mogelijk gepersonaliseerde mokken, schaaltjes of presenteerbladen toe te voegen aan het pakket. 

Biologisch en fairtrade

Een trend van de afgelopen jaren zijn Kerstpakketten met een extra duurzaam karakter. Koornneef beschikt dan ook over een breed assortiment aan biologische en fairtrade producten. Stel een biologisch kerstpakket samen van de lekkerste snacks en borrelwaren tot speciale biologische sappen en diverse soorten koffie en thee. 

We hebben pakketten samengesteld van duurzame, biologische en fairtrade producten. Denk bijvoorbeeld aan ons Kerstpakket Biologisch met heerlijke hartige en zoete waren. Een compleet pakket voor je personeel en relaties om te genieten van een uitgebreide borrel, een goed glas wijn, een stevige maaltijd en diverse zoetigheden bij de thee voor erna. Kies je de producten liever zelf uit? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze showroom en stel je eigen kerstpakketten samen. 

Borrel kerstpakket 

Bedank je personeel en relaties voor hun inzet in het afgelopen jaar tijdens een borrel met een van onze borrel kerstpakketten. Het pakket ‘een compliment tijdens de borrelzegt eigenlijk alles al. Gezellige kaarsen, lekkere hapjes en een goede fles wijn. 

Je kunt natuurlijk ook je eigen ‘kerstpakket borrelplank’ samenstellen vol lokale producten van de bakker en slager waar wij mee samenwerken. Heerlijke verse toast, smeersels en speciale worsten. Indien gewenst te combineren met bijpassende wijnen en speciaalbieren. 

Drankpakket met bier, wijn of likeur

Een goed gevuld drankpakket is een veelgevraagd onderdeel van onze kerstpakketten. Wat markeert het einde van een werkdag of het jaar tenslotte beter dan een lekker biertje of een goed glas wijn? 

Koornneef biedt een breed assortiment met verschillende bier kerstpakketten. Van stevige speciaalbieren tot 0,0 pakketten. Combineer de biertjes met mooie glazen en lekkere hapjes voor een leuk borrelpakket. 

Ook qua wijnen zijn er verschillende flessen te combineren met gepersonaliseerd glaswerk van jouw bedrijf. Laat het glas graveren met je bedrijfsnaam, je logo of een mooie quote die je jouw personeel en relaties mee wil geven voor het komende jaar. Bovendien is het mogelijk om het etiket van de fles speciaal vorm te geven zodat het past bij jouw bedrijf. Jouw wijn kerstpakket heeft er nog nooit zo leuk uit gezien! 

Wil je nog net even wat anders? In ons assortiment tref je onder meer diverse soorten likeur zoals Limoncello, verschillende smaken van Zuidam likeuren en proeverijen van likeur of cognac. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Gepersonaliseerde producten

Ze kwamen al eerder voorbij, de gepersonaliseerde producten. Ben je bezig met je kerstpakketten dan is het natuurlijk ook leuk als je hier producten in kunt verwerken met een knipoog naar je bedrijf. Naast gepersonaliseerd glaswerk is het onder meer mogelijk spelletjes en puzzels te laten bedrukken. Deze zijn uiteraard ook leuk te combineren met borrelpakketten en verwenmomenten met chocolade, koffie of thee. Denk ook aan gepersonaliseerde producten als een speciale foute kersttrui of een leuke muts voor de koude dagen. 

Download de brochure

Laat je inspireren met onze brochure:

Meer inspiratie nodig?

Wat is er dit jaar mogelijk? Wat doen anderen? En wat past het beste bij mijn medewerkers, mijn bedrijf én mijn budget? We helpen je graag voor meer inspiratie

Lokaal kerstpakket

Lokaal kerstpakket

Verwen jouw medewerkers met een lokaal kerstpakket Wat is er leuker dan een lokaal kerstpakket, gevuld met diverse streek- en regioproducten? Ook dit jaar...

Lees meer