Koornneef kerstpakketten

De mooiste Beautypakketten

Ontspan en geniet

Laat jouw medewerkers heerlijk ontspannen en genieten van de mooie dingen in het leven. Even terug naar de rust, bewustwording en genieten van het nu. Kies uit de fijnste luxe producten voor je woon-, slaap- of badkamer, zodat jouw medewerkers ontspannen het nieuwe jaar in gaan.

Geniet met Rituals

De unieke signatuurgeuren van Rituals zorgen voor ultieme ontspanning. Laat jouw medewerkers het geluk vinden in de kleine dingen van het leven met de luxe producten voor home & body. Je geeft met Rituals meer dan een kerstpakket, je geeft een ervaring.

Puur Janzen

De huisparfums van JANZEN komen voort uit een voorliefde voor reizen over de hele wereld. Laat jouw medewerkers genieten van de geuren van het ongewone, met Australisch sandelhout, Indische patchoeli of Franse rozen. Pure moments of happiness.

Beauty combineren met iets anders?

Dat kan! Vanaf 25 stuks kunnen we het pakket preciés maken zoals jij dit wilt. Plan een afspraak in onze showroom – de grootste kerstshowroom in het Westland – zodat we je kunnen adviseren over de beste combinaties voor jouw medewerkers én jouw budget.

R

250 m2 showroom

R

130 pakketten

R

4000 producten

R

Zelf samenstellen vanaf 25 stuks