Hier koop je de leukste kerstpakketten voor bedrijven in 2021

Orginele kerstpakketten

Denk jij ook ieder jaar weer na over de vraag waar je nu weer een origineel kerstpakket vandaan moet halen voor je personeel en zakelijke relaties? Een pakket voor het personeel, de jaarlijkse relatiegeschenken en dat terwijl er vaak al zo veel gaande is rond het einde van het jaar. Koornneef kerstpakketten biedt hulp.

In deze blog hebben we een overzicht gemaakt van verschillende aanbieders en mogelijkheden voor kerstpakketten. Zo kun je inspiratie opdoen en rustig kijken waar je voorkeur naar uitgaat. Kijk vooral ook welke mogelijkheden voor kerstpakketten er passen bij jouw bedrijf, je personeel en zakelijke relaties.

Heb je hulp nodig of kan je nog wel wat extra visuele inspiratie gebruiken? Kom dan langs in onze showroom in ’s Gravenzande. Hier hebben we een volledige ruimte ingericht met ruim 4000 items voor kerstpakketten om vast in de sfeer van de feestdagen te komen. Kijk er rustig even rond, hier stellen we met het leukste kerstpakket van 2021 voor je samen! 

Een Rituals kerstpakket voor al je personeelsleden

In onze webshop tref je talloze Rituals kerstpakketten aan. Een populair geschenk voor je personeelsleden en zakelijke relaties rond de feestdagen en geliefd bij zowel mannen als vrouwen. Verwen je personeel en relaties met een pakket naar keuze en houdt daarbij ook onze webshop in de gaten. In oktober verschijnt namelijk de Limited Edition lijn voor 2021. Nieuwe geuren die alleen rond het einde van het jaar beschikbaar zijn. 

Lekker eten en drinken met Sligro kerstpakketten voor bedrijven

Net als Koornneef heeft Sligro een speciale website waarop Sligro kerstpakketten te vinden zijn. In hun webshop is een variëteit aan pakketten voor bedrijven beschikbaar. Hier en daar staat er een pakket tussen met non-food producten, al ligt de focus duidelijk op de verkoop van kerstpakketten op het gebied van eten en drinken. Dit zal uiteraard geen verrassing zijn gezien het uitgebreide assortiment aan specialiteiten op dit gebied als groothandel. 

Makro kerstpakketten voor je personeel

Ook de Makro heeft een speciale website voor kerstpakketten. Zij bieden vooraf samengestelde Makro kerstpakketten aan voor jouw personeel en zakelijke relaties, met een variëteit aan producten. Alhoewel hierin meer non-food producten worden gebruikt dan bij de Sligro, zie je ook bij de Makro dat de focus vanzelfsprekend ligt op eten en drinken. Voordeel van de Makro kerstpakketten is dat je net als bij Koornneef kerstpakketten, ook zelf kunt samenstellen. Hierbij heb je met 2000 producten in het assortiment weliswaar minder keuzemogelijkheden dan met de 4000 items bij Koornneef, toch biedt dit uitgebreidere mogelijkheden. 

Overige aanbieders van kerstpakketten voor relaties

Uiteraard zijn er nog talloze andere aanbieders van kerstpakketten. Type de term kerstpakketten in op Google en je ziet haast door de bomen het bos niet meer. Dit kan verwarring veroorzaken, want waar moet je beginnen? Welk aanbod is het beste? Waar is de meeste keuze en welke aanbieder past het beste bij jouw bedrijf?

Om de druk van de ketel te halen biedt Koornneef je persoonlijk advies voor jouw beste keuze. Het leukste aanbod van kerstpakketten voor personeel en relaties. Neem contact met ons op of kom bij ons langs. Wij begeleiden je van A tot Z. 

Je eigen kerstmarkt met Koornneef kerstpakketten

Weet je echt niet wat je geven moet omdat je een grote hoeveelheid personeel en zakelijke relaties hebt met allemaal hun eigen wensen? Ook daarvoor hebben we een passende oplossing. Wat dacht je van een eigen kerstmarkt op een locatie naar keuze? Zo hoef je in onze showroom niet te kiezen uit ruim 4000 items maar kan je personeel zelf een keuze maken. Wij bouwen 14 kramen op, brengen de ruimte daarmee volledig in kerstsfeer en geven je personeel en relaties de mogelijkheid hun eigen kerstpakket vorm te geven. 

Bijkomend voordeel van een kerstmarkt op locatie is de mogelijkheid tot netwerken tussen je personeel en zakelijke relaties. Laat hapjes en drankjes rondgaan en jouw eindejaarsborrel is ook direct geregeld. 

Wil je hier meer over weten of direct een afspraak maken om langs te komen in de showroom? Neem dan contact met ons op.

Welk thema kies jij?

Ieder jaar gaan we bij Koornneef aan de slag met vernieuwende en onderscheidende thema’s. Zodat we een assortiment met verrassende designs en kwalitatieve producten kunnen bieden. Opvallende thema’s van dit jaar zijn bijvoorbeeld art of nature, new year’s eve, many thanks, driving home, teamwork en cmplmnt. Welk thema spreekt jou (en jouw medewerkers) het meeste aan? 

 

Zelf kiezen

Wil je jouw medewerkers zélf laten kiezen welk kerstpakket ze willen? Dat kan! Jij kiest eerst welke pakketten je beschikbaar stelt, zoals een dames-, heren-, wijn- of een gezinspakket. Wij maken een website in de stijl van jouw bedrijf en jouw medewerkers kunnen vervolgens zelf kunnen kiezen van welk pakket zij blij worden. We vertellen je graag meer over de opties!

kerstpakket deluxe

Zoiets, maar dan anders?

Wil je een combinatie van kerstpakketten? Of een specifiek product toevoegen? Dat kan! Plan een afspraak in onze showroom – de grootste kerstshowroom in het Westland – zodat we samen het best passende pakket voor jouw medewerkers kunnen maken.

R

250 m2 showroom

R

130 pakketten

R

4000 producten

R

Zelf samenstellen vanaf 25 stuks